Prishtinë, më 31 mars 2024

Kryetari i Partisë së Drejtësisë, dr. Ferid Agani, së bashku me bashkëpunëtorët e tij, ka shtruar sonte iftar për Myftiun Tërnava dhe bashkëpunëtorët e tij.

“Në nderim të kontributit të jashtëzakonshëm të Bashkësisë Islame të Kosovës në shtetëformimin dhe shtetëndërtimin e vendit dhe në veçanti festimit të devotshmërisë së përbashkët gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit ndaj Zotit të Madhërishëm, sonte shtrova iftar për Myftiun Tërnava dhe bashkëpunëtorët e tij nga Bashkësia Islame e Kosovës” – thuhet në postimin e Partisë së Drejtësisë.

Ndër të tjera në postimin e tyre, thuhet se muaji Ramazan bashkon shpirtrat, mendjet e zemrat e atyre që vlerat etike dhe morale të familjes i shohin në themelet e shoqërisë dhe funksionimit të institucioneve shtetërore.

Myftiu Tërnava falënderoi kryetarin Agani për shtrimin e këtij iftari, duke thënë se ashtu siç na bashkon sofra e iftarit ndërmjet vete, ashtu duhet të jemi bashkë gjithnjë, për të mirën e të gjithëve.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…