Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës shtroi iftar për administratën dhe imamët e rajonit të Prishtinës dhe të Mitrovicës

Prishtinë, 21 maj 2018
Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, në bashkëpunim me shoqatën humanitare “Muhamed bin Rashid Al Mektum” nga Emiratet e Bashkuara Arabe, shtroi iftar për administratën dhe imamët e këshillave të rajonit të Prishtinës dhe të Mitrovicës (këshillat e  Prishtinës, Obiliqit, Fushë Kosovës, Lipjanit, Vushtrrisë, Podujevës, Drenasit, Skenderajt dhe Mitrovicës). Në këtë iftar morën pjesë 350 veta, i pranishëm qe edhe vetë Myftiu i Kosovës, Naim  Tërnava me një pjesë të Kryesisë, si dhe drejtuesit e këshillave vendorë.
Pas iftarit, me një fjalë rasti të pranishmëve iu drejtua Myftiu Tërnava, i cili çmoi punën dhe aktivitetin që po bëjnë imamët në xhamitë e tyre, si dhe iu lut Allahut për pranim të agjërimit, namazeve dhe të ibadeteve të tjera. Myftiu Tërnava, gjatë fjalës së tij, i rikujtoi imamët për detyrat dhe përgjegjësitë që kanë, duke u kërkuar më shumë punë, sidomos gjatë muajit të Ramazanit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…