Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e radhës

Prishtinë, 26 shtator 2020

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetari, Myftiu Naim ef. Tërnava.
Në këtë mbledhje të Kryesisë, u diskutua dhe u analizua gjendja aktuale në Këshillat e BI të Kosovës.
Pikë tjetër e rendit të ditës ishte përfundimi dhe fillimi i vitit të ri shkollor dhe akademik në Medrese dhe në FSI, për të cilën folën drejtori i ri i Medresesë, Fadil Hasani dhe dekani i FSI-së, Fahrush Rexhepi.
Më pas me votat e të gjithë anëtarëve të Kryesisë u aprovua statuti i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, si dhe u shqyrtuan lëndët dhe u morën vendime nga kompetencat e kësaj Kryesie.

 

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se sot, më 23 mars 2023, ndërroi jetë në mo…