Prishtinë, më 5 dhjetor 2023

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka mbajtur sot mbledhjen e saj të rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i saj, Myftiu Naim ef. Tërnava.

Në këtë mbledhje u diskutua për parapërgatitjet për muajin e bekuar Ramazan, për hapjen e akademisë – programit një vjeçar, si dhe u shqyrtuan lëndë dhe u morën vendime në bazë të kompetencave të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…