Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e radhës

Prishtinë, 1 mars 2022

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti sot mbledhjen e rregullt të saj, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i Kryesisë, Myftiu Naim ef. Tërnava.

Kryesia në rend të ditës pati diskutimet mbi organizimin e aktiviteteve gjatë muajit të bekuar Ramazan, shqyrtimin e lëndëve dhe marrjen e vendimeve nga kompetencat e Kryesisë, si dhe pika të ndryshme.

Pas diskutimeve dhe shqyrtimeve për rendin e ditës, Kryesia në parim miratoi planin e aktiviteteve dhe organizimeve të muajit Ramazan.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …