Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e radhës

Prishtinë, 12 shkurt 2022

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i saj, Myftiu Naim ef. Tërnava.

Në këtë mbledhje pikë kryesore e rendit të ditës ishte parapërgatitja për muajin e bekuar Ramazan, por krahas kësaj, Kryesia lexoi dhe miratoi procesverbalin nga mbledhja e kaluar, si dhe shqyrtoi dhe mori vendime nga kompetencat e kësaj Kryesie.

Pas shqyrtimit, Kryesia e BIK-ut miratoi platformën e Kryesisë për aktivitetet dhe organizimet për muajin Ramazan.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …