Prishtinë, 9 qershor 2021

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka vizituar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.

Myftiu Naim ef. Tërnava, uroi kryeministrin për detyrën, ndërsa inkurajoi atë që të angazhohet pareshtur për qytetarët e vendit që të kenë një mirëqenie dhe një jetë sa të mirë në vendin tonë.

Në anën tjetër, kryeministri i Kosovës Albin Kurti, falënderoi Myftiun Naim ef. Tërnava dhe Bashkësinë Islame të Kosovës për kontributin e dhënë në sfera të ndryshme, por në veçanti në atë të respektimit të masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Myftiu Naim ef. Tërnava dhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, biseduan edhe për sfida të ndryshme me të cilat përballën qytetarët e vendit, në veçanti u diskutua për veprimet e mëtutjeshme për ruajtjen e shëndetit publik.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

BIK-u hapi dyert për festën e Kurban Bajramit

Prishtinë, më 16 qershor 2024Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ashtu sikurse edhe he…