Prishtinë, më 8 gusht 2022

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, së bashku me  kordinatorin e TIKA-s, z.Cihan Dinçer sot vizituan punishten e Xhamisë së Çarshisë – “Sulltan Murat” në Prishtinë, për të parë nga afër punimet restauruese të objektit  që filluan në fillim të këtij viti dhe që pritet të përfundojnë deri në fund të këtij viti.

Bashkësia Islame e Kosovës është e përkushtuar në ruajtjen dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore islame në Kosovë.

Kordinatori Dinçer falënderoi kryeimamin Sahiti për bashkëpunimin në realizimin e këtij projekti kaq domethënës për Kosovën.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame mbajti mbledhjen e rregullt të saj

Prishtinë, më 23 maj 2024 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen …