Prishtinë, më 10 prill 2023

Për nder të muajit të bekuar Ramazan, Komuna e Graçanicës, shtroi sonte iftar për komunitetin mysliman në këtë komunë.

Fillimisht të pranishmit në këtë iftar i përshëndeti nënkryetari i Komunës së Graçanicës, Leutrim Ajeti, i cili iu dëshiroi mirëseardhje mysafirëve në këtë iftar.

Pjesë e këtij iftari ishte edhe kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, i cili falënderoi Komunën e Graçanicës për shtrimin e këtij iftari. Ai foli shkurtimisht edhe rreth vlerave dhe begative që sjellë muaji Ramazan.

Në këtë iftar morën pjesë edhe nënkryetari i Komunës së Novobërdës, Bajrush Imeri, nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Diamant Bytyqi dhe nënkryetari i Komunës së Obiliqit, Ibush Mjekiqi, përfaqësues të Bashkësisë Islame të Kosovës, Policisë së Kosovës, OSBE-së, UN, si dhe bashkëpunëtorë të tjerë të komunës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

BIK-u hapi dyert për festën e Kurban Bajramit

Prishtinë, më 16 qershor 2024Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ashtu sikurse edhe he…