Kryeimami Sahiti mbajti takim me udhëheqësit e haxhive

Prishtinë, më 23 qershor 2022

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, sot mbajti mbledhjen parapërgatitore me udhëheqësit e grupeve të haxhive që udhëtojnë për të kryer haxhin këtë vit.

Në fokus të takimit të tij me udhëheqësit e haxhive ishte koordinimi i punëve, bashkërendimi i detyrave, obligimeve dhe përgjegjësive të udhëheqësve në raport me haxhitë, me qëllim të mbarëvajtjes së kryerjes së haxhit në formën më të mirë.

Gjatë këtij viti nga Kosova në haxh do të shkojnë 741 haxhi.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori Simnica mori pjesë në manifestimin për 10-vjetorin e hapjes së xhamisë “Xheneti” në St. Gallen

Më 24 shtator 2022, drejtori i Diasporës në Bashkësinë Islame të Kosovës qëndroi në Zvicër…