KONKURS nga Bashkësia Islame Shqipëtare në Wien

Për vend të lirë pune:

 

Pozita:                                     Imam – Hoxhë

Vendi i punës:             Bashkësia Islame Shqiptare në Vjenë  – B.I.SH.

Kohëzgjatja e kontratës:         3(Tre) vite (me mundësi vazhdimi maksimal +2(Dy) vite)

Data e aplikimit:                     deri më  08.10.2017

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

I caktuari në këte detyrë duhet të jetë në gjendje të kryej detyrat e përgjithshme të një Imami. Funksionet specifike përfshijn, siç vijon:

 • Falja e 5 Kohëve
 • 2 Ligjërata në javë(e Xhuma dhe e Diell)
 • Mësim Leximi i Kuranit për fëmijë dhe të rritur
 • Detaje më të hollësishme në intervistë

 

Kualifikimet, shkathtësitë, aftësitë dhe përvojat:

 • Të ketë diplomën e shkollës së lartë
 • Shkollës juridike Hanefij

 

Kandidatët të cilët aplikojnë duhet ti plotësojn këto kushte, për të hyrë në rrethin e ngushtë dhe pastaj për të intervistuar:

 • CV-në
 • Kopje të Pasaportës(Letërnjoftimit)
 • Kopje të diplomës
 • Referenca të punës dhe një letër motivuese
 • Çartifikatën nga mjeku për gjendjen shëndetësore
 • Çartifikatën se nuk janë nën hetime nga autoritetet e shtetit përkatës

 

 

Çka ofrojmë ne:

 • Banesë pranë Xhamisë
 • Sigurim shëndetsorë
 • € 1.300,- (Mujore)
 • Detaje më të hollësishme në intervistë

 

Këto dokumente mund të dërgohen përmes postës në adresë:

Menzelgasse 15
1160 Wien
Österreich

Ose me E-Mail:

[email protected]

Dokumentet i dërgoni në fotokopje sepse të njëjtat nuk kthehen.

 • Tender për botimin e Takvimit 2023

  Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall:TEND…
 • Tender për botimin e Kalendarit 2023

  Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall: TEN…
 • Konkurs

  Datë: 17 nëntor 2022 KËSHILLI I BASHKËSISË ISLAME NË FERIZAJ – shpallë:K O N K U R SPër ve…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Tender për botimin e Takvimit 2023

Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall:TEND…