Prishtinë, më 28 shtator 2022

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, i shoqëruar nga Myftiu Tërnava vizituan Fakultetin e Studimeve Islame ku u pritën nga dekani dr. Islam Hasani, i cili falënderoi imamin e Qabesë për vizitën dhe në emër të stafit të FSI-së i dëshiroi mirëseardhje.

Ai tha se ndjehen të privilegjuar me këtë vizitë. Më pas, dekani i njohu mysafirët me historikun, të arriturat dhe zhvillimin e FSI-së, përgjatë viteve, duke shprehur kështu gatishmërinë e tyre për bashkëpunim me institucionet e larta arsimore të Arabisë Saudite.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Urimi i Myftiut Tërnava për përvjetorin e 16-të të Pavarësisë së Kosovës

Të dashur qytetarë,Vëllezër e motra! Më lejoni që me rastin e përvjetorit të 16-të të pava…