Iftar madhështor në sheshin e Prishtinës

Prishtinë, më 24 prill 2022

Në sheshin Skënderbeu në Prishtinë u shtrua iftar madhështor për mbi 1000 persona për të gjitha kategoritë e shoqërisë.

Ky iftar u organizua nga Bashkësia Islame e Kosovës në bashkëpunim me Organizatën Qatar Charity

Në emër të Bashkësisë Islame të Kosovës, Besim Mehmeti nga kabineti i Myftiut Naim ef. Tërnava, falënderoi organizatën e Katarit për ndihmën e vazhdueshme që bën për popullin e Kosovës.

Edhe kryeimami i Prishtinës, Burhan ef. Hashani, falënderoi bashkëpunëtorët si dhe të gjithë pjesëmarrësit që e bën madhështor këtë iftar në qendër të Prishtinës.

Në këtë organizim morën pjesë përfaqësues nga komuna e Prishtinës, pjesëtarë të FSK-së, personalitete të ndryshme e qytetarë të shumtë.

Bashkësia Islame e Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Katarit në këto ditë të fundit të Ramazanit do të shtrojë gjithsej tre mijë iftare në të gjithë Kosovën.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …