Prishtinë, 3 korrik 2012

Kryesia e Bashkësisë Islame, të premten 6 korrik 2012, organizon aksion për ndihëm të dëbuarve e refugjatëve të Sirisë.
Aksioni në ndihëm financiare do të organizohet në të gjitha xhamitë e Kosovës pas namazit të xhumasë.
Kryesia e BIK-ut fton të gjithë qytetarët e Kosovës që të mbështesin dhe të kontribuojnë financiarisht për ndihmë të dëbuarve nga Siria.
Për të sensibilizuar besimtarët, xhematlinjët, njerëzit e vullnetit të mirë dhe bamirësit e popullin tonë, në të gjitha xhamitë e Kosovës, imamët hytben do ja kushtojnë ndihëm për të ikurit e refugjat sirian.

Populli i Kosovës më së miri e di rëndësinë e ndihmës, sespse ne vetëm para një dekade ishim ata që na ndihmuan popujt e lirë, e tani falë Zotit, luftës sonë dhe ndihmës së miqve tanë ndërkombëtarë, jemi të lirë dhe në gjendje që të ndihmojmë të tjerët në rrugën e tyre drejtë lirisë.
Të gjithë interesuat mund që të kontribuojnë edhe përmes xhirollogarisë rrjedhëse në Bankën Ekonomike  1401000000813524

 

Adresa e plotë për kontribuesit nga diaspora:

 

Douche Bank

 

Turst ag-Frankfurt

 

Theodor-hese-all ee 70

 

60486 Frankfurt, Gemany

 

SWIFT:
Deutdbeff

 

IBAN:
DE33500700100936311000

 

SWIFT Banka Ekonomike:
EKOMRS 21
 

 

Përfituesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

 

Account no: 1401000000813524

 

10000 Prishtinë, Kosovë

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica ka pritur në takim kryetarin e QKMSh “Haxhi Zeka” në Belgjikë, Musa Mulajn

Prishtinë, 14 maj 2024 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ek…