Haxhilerët tanë sot kanë lënë Mekën dhe kanë marrë rrugën për në Medine. Ata në mbrëmje kanë arritur shëndosh e mirë dhe menjëherë janë akomoduar në hotel.

Gjatë këtyre ditëve ata do të vizitojnë Xhaminë e Pejgamberit a.s. dhe vendet historike të Medinës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” sollën dhurata për fëmijët e shtrirë në Spitalin e Pediatrisë në QKUK

Prishtinë, më 4 mars 2024 Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” të Emirateve të Bashku…