Prishtinë, më 25 qershor 2024

haxhi2024

Grupi i parë i haxhilerëve janë nisur tashmë drejt vendlindjes nga Aeroporti i Medinës. Haxhilerët nga Rahoveci, Shtimja, Skenderaj, Drenasi, Klina, Peja, Deçani, Istogu dhe Malisheva, pritet që të arrijnë në Kosovë rreth orës 21:55.

Për ta përcjellë direkt fluturimin e aeroplanit me haxhilerët tanë, klikoni në linkun e mëposhtëm:
https://www.flightradar24.com/MGH9316/35d93161

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…