Grupi i katërt i haxhilerëve nga Mitrovica dhe Gjilani, kanë arritur sot në Kosovë. Mes emocionesh dhe lutjesh për pranim të haxhit dhe ibadeteve, familjarët e haxhilerëve u shprehën të lumtur për arritjen e të afërmve të tyre në vendlindje.

Haxhilerët e Mitrovicës dhe Gjilanit u shprehën të kënaqur me organizimin e haxhit. Ata thanë se përjetimet e haxhit janë të pa përshkruara.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…