NJOFTIM PËR OPINION

Prishtinë, 6 korrik 2013
Agjërimi i Ramazanit fillon më 9 korrik 2013
Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se muaji i madhëruar i Ramazanit fillon ditën e marte më 9 korrik 2013.

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së, përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.
Me fat Muaji i madhëruar i Ramazanit, agjërim të lehtë!

  • Datë: 1 shkurt 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Vushtrri shpallë: KONKURS Për plotësimi…
  • Konkurs

    Datë: 25 janar 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Viti shpallë: KONKURS Për plotësimin e …
  • Konkurs

    Datë: 25 janar 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë shpallë: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Datë: 1 shkurt 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Vushtrri shpallë: KONKURS Për plotësimi…