Ekrem Dragusha dhuroi truallin për ndërtimin e xhamisë në fshatin Rufc i Ri

Prishtinë, 8 maj 2021

Ekrem Dragusha nga fshati Rufc i Ri, në këto ditë të bekuara Ramazan, ka dhuruar një truall për Këshillin e Bashkësisë Islame të Lipjanit, për ndërtimin e xhamisë.

Me këtë rast, kryetari i KBI-së së Lipjanit, Zaim ef. Baftiu, shprehu falënderimet me të sinqerta për z. Dragushën, duke e lutur Allahun xh.sh. që kjo dhuratë me vlera të larta të pranohet si sadaka rrjedhëse (sadakatul xharije) për të dhe për familjen e tij.

Ky akt u shoqërua me lutje për z. Ekrem Dragushën dhe për familjen e tij. Zoti e shpërbleftë dhe urojmë që sa më shpejt të ndërtohet xhamia.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava mori pjesë në pritjen shtetërore nga presidenti i Shqipërisë, z. Bajram Begaj

Prishtinë, më 28 nëntor 2022 Me ftesë të presidentit të Republikës së Shqipërisë, shkëlqës…