Prishtinë,1 nëntor 2018

Drejtori i Medresesë së Mesme Alaudin Mr. Jakup Çunaku me stafin e mësimdhënësve dhe stafin e administratës kanë uruar për të uruar Myftiun Naim ef. Tërnava në zgjedhjen e tij si kryetar i BIRK-ut. Drejtori Çunaku theksoi se vazhdimisht myftiu Tërnava ka ndihmuar Medresenë Aluddin si dhe kjo ndihmë do të vazhdoj edhe në të ardhmen. Nga ana e tij myftiu Tërnava i falënderoi për urimet duke lutur Zotin që bashkërisht të punojmë në të mirë të fesë dhe vendit dhe se nuk do të kursej asgjë në realizimin e projekteve të parapara, e sidomos kur bëhet fjalë për Medresesë Alauddin dhe nxënësit e saj të cilët gjithnjë e kanë dëshmuar veten në shërbim të xhematit tonë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin jorezident të Katarit, z. Jabor Ali Hussein al Hawashela al Dosari

Prishtinë, më 23 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…