Prishtinë, 5 janar 2022


Sot, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Kamenicë, Ferid ef. Dërmaku, ka pranuar një truall prej 6 ari vakëf për nevojat e këtij Këshilli.
Kjo traditë e mirë e lënies së tokës vakëf për nevojat e Bashkësisë Islame është vazhduar edhe nga Vehbi Matoshi, i cili dhuroi vakëf 6 ari tokë në vlerën e 25.000 eurove.

Me këtë rast, kryetari i KBI-së në Kamenicë, Ferid ef.Dërmaku, falënderoi donatorin, duke lutur Allahun xh.sh., që kjo vepër e tij të pranohet si sadaka rrjedhëse për këtë familje.

Shembujt e personave që po lënë tokën vakëf dita-ditës janë duke u shtuar, për çka Bashkësia Islame është tejet mirënjohëse dhe falënderuese.
Lusim Allahun e Madhëruar që Vehbi Matoshin dhe gjithë bamirësit t’i shpërblejë me mirësitë e Tij të pafundme!

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…