Dhurohen 10 ari truall vakëf për KBI-Kaçanik

Prishtinë, 13 korrik 2021

Këshilli i Bashkësisë Islame të Kaçanikut ka pranuar një truall prej 10 ari vakëf për nevojat e këtij Këshilli.

Kjo traditë e mirë e lënies së tokës vakëf për nevojat e Bashkësisë Islame është vazhduar edhe nga Imer Lama, i cili dhuroi vakëf 10 ari tokë në vlerën e 100.000 eurove.

Shembujt e personave që po lënë tokën vakëf dita-ditës janë duke u shtuar, për çka Bashkësia Islame është tejet mirënjohëse dhe falënderuese.

Lusim Allahun e Madhëruar që Imer Lamën dhe gjithë bamirësit t’i shpërblejë me mirësitë e Tij të pafundme!

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Tash e një dekadë, Myftiu Tërnava në mesin e 500 personaliteteve më me ndikim në botën islame

Edhe në edicionin e sivjetmë të përzgjedhjes së personaliteteve myslimane më me ndikim, Qe…