Prishtinë, 28 korrik 2021

Departamenti i Gruas në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës organizoi një tryezë diskutimi me përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, toger Ismet Koca, Myrvete Ribari dhe Qëndresa Ramadani.

Në këtë tryezë u diskutua puna dhe kontributi i Departamentit të Gruas gjithandej Kosovës dhënë për paqe dhe siguri.

Një fokus i veçantë iu dha koordinimit të aktiviteteve të Departamentit të Gruas dhe Policisë së Kosovës për parandalimin e dukurive negative në shoqëri, si dhe për krijimin e një ambienti më të qetë në familjet dhe shoqërinë tonë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” sollën dhurata për fëmijët e shtrirë në Spitalin e Pediatrisë në QKUK

Prishtinë, më 4 mars 2024 Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” të Emirateve të Bashku…