Cikli i pestë i ligjëratave nga DG-ja

Duke filluar nga data: 24.04.2014  deri 28.04.2014  Departamenti i Gruas i BIK-së vazhdoi me ligjëratat e rregullta nëpër xhamit e Prishtinës.
Në xhamin e  “Emshirit” u bajt ligjërata me temën: “ Vlera e leximit të Kur`anit “
 nga Kadrie Dragusha- Ademi

Pastaj po me këtë datë u bajt  ligjërat edhe në xhamin  “Ebu Bekër es-Siddik” nga Aishe Gashi e cila shtjelloi temën: ” Hallalli dhe Harami”.
Ndërsa te xhamia  “Jusuf Qelebi” ligjëroi Vaxhide Podvorica – Bunjaku temën: “Besimi në Kadan dhe Kaderin”
Mandej tek xhamia F. e Pajtimit ligjëraten e mbajti Besa Kçiku e cila  shtjelloi temën:  ”Frika dhe Shpresa”
Pastaj në xhamin “Pavarësia” për :”Përkushtimi ndaj prindërve”.
 foli Fitore Dervishi.
Si dhe  në xhamin “Kadërije”për:” Durimin”foli Sala Mehmeti.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vuri gurthemelin e xhamisë së re në lagjen Kodra e Trimave në Prishtinë

Prishtinë, më 5 qershor 2023 Në lagjen Kodra e Trimave në kryeqytet afër shkollës fillore …