Prishtinë, më 6 shkurt 2024

Bashkësia Islame e Kosovës nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën për Humanizëm “Mbreti Selman” të Arabisë Saudite.

Kjo marrëveshje ka për qëllim realizimin e shpërndarjes së mbi 8000 pakove ushqimore në të gjitha qendrat e Kosovës. Ky projekt do të realizohet nëpërmjet Shoqatës Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dhe pritet që të realizohet në prag të muajit të bekuar Ramazan.

Në emër të Bashkësisë Islame të Kosovës, këtë marrëveshje e nënshkroi shefi i kabinetit të Myftiut Tërnava, Besim ef. Mehmeti, ndërsa në emër të Qendrës “Mbreti Selman”, marrëveshjen e nënshkroi z. Fahad Albavardi.

Kjo marrëveshje është vazhdimësi e marrëveshjeve nga vitet e kaluara dhe nga bashkëpunimi i Bashkësisë Islame të Kosovës me Qendrën “Mbreti Selman”.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi kryetarët e këshillave të BI-së

Prishtinë, më 29 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…