Bereqeti u shpërndau 150 pako ushqimore familjeve skamnore në Prizren

Prishtinë, 8 maj 2019
Janë 150 pako ushqimore për 150 familje skamnore dhe me nevojë që Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit në bashkëpunim me Shoqatën Humanitare “Bereqeti”, për nder të muajit të bekuar të Ramazani i ka shpërndarë këto ditë. Kurtish Hoxhaj, përgjegjës i SH.H. “Bereqeti” në Prizren tha: “Ne vazhdimisht jemi në ndihmë të familjeve që kanë nevojë për ndihmën dhe dorën e shpresës, me anë të këtyre pakove ushqimore mundohemi që të zbusim gjendjen e rëndë ekonomike që kanë këto familje skamnore të komunës së Prizrenit dhe t’i gëzojmë familjet e varfra dhe që kanë nevojë që edhe ata të ndiejnë begatinë dhe vlerën e Ramazanit”-tha ai. Ai tha se gjatë ditëve në vijim të Ramazanit do të zhvillojnë edhe aktivitete të tjera humanitare.
Ai tregoi se nga fillimi i këtij muaji mubarek shpërndajmë për çdo ditë nga 200 bukë për 50 familje skamnore, ata vijnë e i marrin në zyrat e tyre dhe kjo është lehtësim shumë i madh për këto familje të këtyre kategorive sociale.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…