Bereqeti në ndihmë familjeve shtimjane

Prishtinë, 6 prill 2020

Shoqata humanitare Bereqeti dega në Shtime sot ka shpërndarë miell për familjet skamnore. Kryetari i KBI të Shtimës Skender ef. Baftiu tha se këto ndihma na kanë  ardhur nga Ajet Misini nga fshati Godanc  i cili dhuroi 2000kg miell për shoqatën Bereqeti që është në kuadër të Këshillit të Bashkësisë Islame në Shtime.
Gjithashtu pjesë e ndihmës të sotme është bërë edhe Imer Pajaziti nga Shtimja i cili  dhuroi edhe 100 kg miell dhe 50 euro  para të gatshme.
Këshilli i Bashkësisë Islame në Shtime dhe shoqata Bereqeti falënderon donatorët për kontributin e tyre duke e lutur Zotin që tu shtonë pasurinë.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

“Bereqeti” në Drenas ndihmon familjet me jorganë, jastëk dhe batanije

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Drenas, ka dhuruar zhvilluar aksion humani…