Prishtinë, 3 shkurt 2020

Shoqata humanitare “BEREQETI”, organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovë, dega në Gjakovë, vazhdon aktivitetin e saj humanitar. Bereqeti ka shpërndarë 50 pako ushqimore për familjet skamnore. Koordinatori i degës së Bereqetit në Gjakovë, Abdurrahman ef.Bejtullahu tha se kjo iniciativë u realizua falë njerëzve vullnetmirë, të cilët na ndihmojnë vazhdimisht ne si Bereqet. Këto pako që po i shpërndajmë përmbajnë gjëra ushqimore dhe higjienike dhe secila  pako është në vlerë prej 40 eurosh. Ne falënderojmë donatorët vendorë, por edhe  edhe mërgimtarët tanë që  po na e besojnë që ne t’i ndihmojmë këta skamnorë. Ne po mundohemi që t’u dalim në ndihmë familjeve në nevojë pasi që e dimë që  jemi në muajt më të ftoftë të vitit. Këtu edhe 40 familje i kemi ndihmuar me dru për ngrohje. Një nga përfituesit e këtyre ndihmave është edhe Leonora  Berisha, e cila tha se po u ndihmon shumë dhe vazhdimisht shoqata “Bereqeti”.

Shoqata “Bereqeti”, dega në Gjakovë, përgjatë vitit të kaluar ka regjistruar mbi 1200 familje që ndihmohen kohë pas kohe.


Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin jorezident të Katarit, z. Jabor Ali Hussein al Hawashela al Dosari

Prishtinë, më 23 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…