Bereqeti ndihmon 13 familje në Dubravë të Ferizajt

Prishtinë, 12 prill 2020

Ndihmohen me veshmbathje familjet nevojtare në Dubravë të Ferizajt. Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Ferizaj, u kujdes që të ndihmonte familjet nevojtare me rroba dhe këpucë.
Këto ndihma u shpërndanë në fshatin Dubravë të Komunës së Ferizajt dhe përfitues ishin 13 familje. Koordinatori i degës Naim ef. Rexhepi, falënderoi Nebi Halitin, donator i këtyre ndihmave. Ai përmes tij falënderoi gjithë donatorët dhe bamirësit që këto ditë janë duke ndihmuar familjet nevojtare, me lutje tek i Madhi Zot që t’i shpërblejë me të mirat e Tij.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Drejtoria e Vakëfeve nga Turqia dhuroi 4000 pako ushqimore për aksionin “Sofra e Ramazanit 2021”

Prishtinë, 14 prill 2021 Drejtoria e Vakëfeve e Republikës së Turqisë edhe sivjet ka dërgu…