Bereqeti ndihmoi Shoqatën e të Burgosurve Politikë

Prishtinë, 15 tetor 2019

Shoqata humanitare “Bereqeti”,  në vazhdën e aktiviteteve të saj, ndihmoi me pako ushqimore Shoqatën e të Burgosurve Politikë,  dega Prishtinë. Me këtë rast, kryetari i Shoqatës së të Burgosurve Politikë, dega në Prishtinë, Hamdi Gërvalla, falënderoi shoqatën humanitare “Bereqeti” për ndihmën e ofruar për ta dhe për  ndihmën e madhe që po jep në shoqëri duke ua lehtësuar  kategorive të ndryshme të shoqërisë.

Drejtori i Bereqetit, Behxhet ef.Ajvazi, tha se ndihma e shoqatës  humanitare “Bereqeti” do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi kryetarin e BFI-së së Maqedonisë Veriore, Reisul Ulema, hfz. Shaqir ef. Fetahi

Prishtinë, 19 janar 2022  Një delegacion i lartë nga Kryesia e Bashkësisë Islame të K…