Në prag të ramazanit mbledhje me arkëtarët e këshillave vendor

Udhëheqësi i shërbimit financiar të Kryesisë së BIK Kasim Gërguari
Në prag të ramazanit mbledhje me arkëtarët e këshillave vendor


Në kuadër të përgatitjeve për muajin e madhëruar të Ramazanit, më datë 21 qershor 2012, udhëheqësi i Shërbimit Financiar të Kryesisë së BIK-së, ka takuar nëpunësit/arkëtarët e këshillave vendor të BI-së.
Në këtë takim, Kasim ef. Gërguri, para arkëtarëve të këshillave vendor ka prezantuar strategjinë e veprimit gjatë muajit të Ramazanit për shërbimin financiar në nivel këshillash dhe në nivelin qendror.

 

{jathumbnail}Po, ashtu para arkëtarëve u shpalos edhe projekti për menaxhimin e të hyrave që krijohen gjatë Ramazanit dhe pas tij. “Detyrë kryesore mbetet grumbullimi i sadakatul-fitrit, zeqatit për fondet e Bashkësisë Islame të Kosovës, ngase vetëm falë këtyre fondeve bëhet e munduar funksionimi normal i Medreseve anekënd Kosovës, pastaj funksionimi i Fakultetit të Studimeve Islame, si dhe e gjithë veprimtaria dhe aktiviteti i Bashkësisë Islame të Kosovës”. – tha ndër të tjerash, udhëheqësi financiar i Kryesisë së BIK-së, Kasim ef. Gërguri.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

“Bereqeti” në Drenas ndihmon familjet me jorganë, jastëk dhe batanije

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Drenas, ka dhuruar zhvilluar aksion humani…