7500 kg miell ndihmohen njerëzit në nevojë në Han të Elezit nga Bereqeti

Prishtinë,2 prill 2020
Shoqata humanitare ‘Bereqeti” organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Fondacionit Firdeus nga Tirana ka shpërnda 7500kg miell ndihma për skamnorët e komunës së Hanit të Elezit.
Musa Vila, kryetar i KBI në Han të Elezit falenderoi Kryesinë e BIRK-ut dhe Bereqetin pë ofrimin e këtyre ndihmave.” Pranuam 300 thasë miellë,që shpërndarjen do ta banë këshilli emergjent,duke dërguar shtëpi për shtëpi.Allahu i shpërbleft me mirësit e Tij të gjithë kontributdhënësit”gha keyetari Vila.
Aksioni humanitar i Bereqetit do të vazhdojë edhenë ditët në vijim.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin në detyrë të Partisë Demokratike të Kosovës, z. Enver Hoxhaj

Prishtinë, 12 prill 2021 Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim …