Ballina Njoftime Tender për botimin e Vaktisë së Ramazanit për vitin 2020

Tender për botimin e Vaktisë së Ramazanit për vitin 2020

Prishtinë,  9 mars 2020

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpall:

Tender për botimin e Vaktisë së Ramazanit për vitin 2020

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e Vaktisë:

  • Tirazhi:                        160.000 kopje, (150.000 kopje në gjuhën shqipe, 3.000 kopje në gjuhën turke dhe 7.000 kopje në gjuhën boshnjake )
  • Formati:                       B/4 ( prerja 34.5 x 24.5 )
  • Vëllimi:                       1 fletë
  • Letra:                           konzdruk  90 gr.
  • Shtypi: kolor
  • Paketimi:                     1.000 copë
  • Afati i shtypit:             7 ditë nga dita që e dorëzon Kryesia te shtypshkronja
  • Transportin e materialit të  shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK
  • Afati i ofertimit:          7 ditë nga dita e publikimit në faqen zyrtare të BIRK-ut.
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Varroset Mustafë ef. Dervisholli

Prishtinë, 23 maj 2020Sot në varrezat e fshatit Obranq të Podujevës me pjesëmarrjen e fami…