Shfaq më shumë në 

Shfleto

Promovohen vëllimi i parë dhe i dyti i epitafeve në gjuhën osmane në rajonin e Prishtinës dhe të Mitrovicës

Prishtinë, 23 janar 2020 Në hapësirat e hapësirat e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës u pro…