Ballina Lajme Kuvendi i Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt

Kuvendi i Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt

Prishtinë, 29 dhjetor 2018

Kuvendi i Bashkësisë Islame të Kosovës ka filluar mbledhjen e rregullt, në të cilën po merr pjesë edhe kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava. Mbledhjen e hapi kryetari i Kuvendit dr. Ajni Sinani, i cili falënderoi anëtarët e Kuvendit për punën, duke vlerësuar lart punën e kuvendarëve. Kryetari Sinani më pas e elaboroi punën e Kuvendit, duke potencuar se është bërë shumë në përmirësimin dhe avancimin e shumë çështjeve që janë në interes të Bashkësisë Islame të Kosovës dhe të vetë xhematit tonë.

Myftiu Tërnava vlerësoi punën e anëtarëve të Kuvendit të Bashkësisë Islame të Kosovës që janë duke dhënë në shërbim të myslimanëve dhe të vendit në përgjithësi.

Pas diskutimeve për projektbuxhetin e Kryesisë së BIRK-ut për vitin 2019, kuvendarët e votuan këtë projektbuxhet. Në këtë mbledhje u diskutuan edhe shumë çështje të tjera të ndryshme.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Haxhitë kosovarë festojnë Kurban Bajramin në Meke

11 gusht 2019 Besimtarët myslimanë anembanë botës sot festuan festën e Kurban Bajramit. Ed…