Deklaratë e Myftiut me rastin e tragjedisë në termocentralin “Kosova A”

Prishtinë, 6 qershor 2014
Me keqardhje e mora lajmin për tragjedinë në Termocentralin “Kosova A”, ngushëlloj familjarët , të afërmit  dhe shokët e viktimave që pësuan sot në vendin e punës. Lus Zotin, që ata t’i marrë në mëshirën e Tij, ndërsa familjarëve e të afërmve t’u jap sabër e gajret dhe me durim ta tejkalojnë dhimbjen për humbjen e  të dashurve të tyre! Kurse, të lënduarve ju dëshiroj shërim sa më të shpejt dhe kthim pran familjeve e shoqërisë.

Lus Zotin që mos të na përsëritën më këso tragjedish!

Me dhimbje,

Myftiu i Kosovës

Mr. Naim Tërnava
  • Varroset Mehdi ef. Hoxha (1950-2020)

    Sot në varrezat e fshatit Bllacë të Suharekës me pjesëmarrjen e familjarëve miqve dhe xhem…
  • Deklaratë

    Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës me shqetësim ka marrë lajmin për projektin e kodit …
  • Kurbani 2020

    Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, ashtu si edhe viteve të mëparshme, e…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Varroset Mehdi ef. Hoxha (1950-2020)

Sot në varrezat e fshatit Bllacë të Suharekës me pjesëmarrjen e familjarëve miqve dhe xhem…