Ballina Lajme Nga Arabia Saudite u ktheyn haxhilerët kosovarë

Nga Arabia Saudite u ktheyn haxhilerët kosovarë

Mbrëmë rreth mesnatës nga Arabia Saudite, respektivisht nga aeroporti i Xhides, arriti në Kosovë grupi i fundit i besimtarëve tanë që këtë vit kreu Haxhin. Po nga Arabia Saudite para dy dite, janë kthyer edhe 3 gupe me haxhilerët tanë. Këtë vit nga Kosova Haxhin e kryen 880 besimtarë. Për t’i pritur haxhilerët tanë, në Aeroportin ndërkombëtar “Adem Jashari” qenë përfaqësues të Kryesisë së BI të Kosovës, Këshillave vendor si dhe shumë familjarë të haxhinjve tanë.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Ka nisur shpërndarja e mishit të kurbanëve

Prishtinë, 15 shtator,2017 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, përmes Shoqatës së saj …