(Kurse për artin dhe kaligrafinë)

Më 20 janar 2015, Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, në emër të Kryesisë së BIK-së nënshkroi marrëveshje bashkëpunimit me Institutin “Yunus Emre”, për realizimin e kurseve të arteve islame e të kaligrafisë, pastaj në disiplinën Ebru dhe zbukurimeve me flori. Kurset do të  organizohen nëpër të gjitha Institucionet fetaro-arsimore të BIK-së: në FSI dhe medresetë gjithandej Kosovës. Kurset e arteve islame do të mbahen nga profesorë të specializuar nga Turqia.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…