Ballina Njoftime Varroset Mustafë ef. Dervisholli

Varroset Mustafë ef. Dervisholli

Prishtinë, 23 maj 2020
Sot në varrezat e fshatit Obranq të Podujevës me pjesëmarrjen e familjarëve miqëve dhe disa xhematlinjve u varros Mustafë ef. Dervisholli.
Namazit të xhenazes i priu Hajrullah ef. Hoxha ndërsa duanë e xhenazes e bëri Ahmet ef. Hoxha.
Fjalë rasti mbajtën Hajrullah ef. Hoxha, keyeimami i KBI të Podujevës Bekim ef. Jashari dhe Esat ef. Rexha, sekretar në KBI të Gjakovës të cilët kujtuan jetën dhe veprën e mulla Mustafës i cili një jete të tërë ia kushtoi fesë dhe shërbim të xhematit.

Ai ndërroi jetë dje pak para kohës së iftarit, në moshën 81 vjeçare, dhe ishte ish- referenti financiar i Kryesisë së BI të Kosovës

Lusim Allahun e Madhëruar që ta ketë marrë në mëshirën e Tij, si dhe ta ketë graduar me xhenet!

  • Konkurs

    3 qershor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Vitisë shpall: K O N K U R SPër plotësimin e…
  • Konkurs

    3 qershor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Obiliqit shpall: K O N K U R SPër plotësimin…
  • Tender

    28 maj 2020 Në bazë të nenit 45.1.5. të Kushtetutës së Bashkësisë Islame të Republikës së …
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

3 qershor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Vitisë shpall: K O N K U R SPër plotësimin e…