Ushtruesi i detyrës së Resiul-Ulema i BFI-së hfz Shaqir FetaI uron nisjen e punimeve në Xhaminë Qendrore në Prishtinë

Prishtinë, 17 korrik 2020

Ushtruesi i detyrës së Resiul-Ulema i Bashkësisë Fetare të Maqedonisë së Veriut hfz Shaqir ef. Fetai ka uruar Kryetarin e Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiun Naim ef. Tërnava me rastin e fillimit të punimeve në Xhaminë Qendrore në Prishtinë. Në këtë urim ai shpreh kënaqësinë që në emër të BFI të RMV dhe të gjithë besimtarëve islamë dhe ka uruar punë të mbarë dhe suksese gjatë ndërtimit.

‘Pa dyshim, me ndërtimin e këtij tempulli gjigant, jo vetëm Republika e Kosovës, por I gjithë rajoni ballkanik fiton një vlerë të madhe fetare dhe artistike, e cila do të reflektojë mirëqenie, paqe, dashuri dhe solidaritet për të gjithë”-thuhet në këtë urim.

Në vazhdim japim letër urimin e plotë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin e PDK-së z.Memli Krasniqi

Prishtinë, më 27 mars 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnav…