Urim

Në emër të popullit të Republikës së Kosovës, urojmë shkelqësinë e tij, sheikh Muhamed bin Zayed Al Nahjan për zgjedhjen e tij si president i vendit vëlla të Emirateve të Bashkuara Arabe.
Lusim Zotin që ta forcojë dhe t’i japë suksese si president dhe udhëheqës i Emirateve të Bashkuara Arabe, për të përfunduar rrugën e babait të tij të mençur, në shërbim të vendit, fesë dhe kombit të tij, si dhe për të përhapur drejtësinë dhe mirësinë në çdo vend!

Myftiu i Kosovës,
Naim ef. Tërnava

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …