Udhëheqësit e Haxhit në Bashkësinë Islame të Kosovës kanë mbajtur mbledhjen e rregullt me udhëheqësit e grupeve të haxhive dhe me doktorët që janë në shërbim të tyre.

Drejtori i Drejtorisë së Haxhit në Bashkësinë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, tha se deri më tani çdo gjë rreth organizimit të haxhit ka shkuar shumë mirë. Ai edhe njëherë porositi udhëheqësit që të jenë sa më pranë dhe më në shërbim të haxhive, në mënyrë që t’ua lehtësojnë kryerjen e obligimeve të haxhit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…