U mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Prishtinë, 9 korrik 2020

Redaksia e revistës fetare, shkencore e kulturore “Dituria islame” sot mbajti mbledhjen  e radhës, në të cilën u diskutua dhe u analizuan dy numrat e fundit të revistës 349-354. Të pranishëm në këtë mbledhje ishin kryeredaktori i revistës, dr. Ajni Sinani, sekretari i redaksisë, dr. Rexhep Suma, anëtarët e redaksisë, mr. Ramadan Shkodra, dr. Ejup Haziri, dr. Valon Myrta, mr. Mustafë Hajdari dhe mr. Vaxhide Bunjaku.

Në fjalën e hapjes, kryeredaktori Sinani, prezantoi i rendin e  ditës dhe shfaqi bindjen  dhe vlerësimin e përgjithshëm të  artikujve të publikuar, me theksin e veçantë çmoi  prurjet cilësore të këtyre dy numrave. Ai po ashtu gjatë fjalës së tij falënderoi për angazhimin dhe punën e kritikës konstruktive të anëtarëve të redaksisë që kanë dhënë deri më tani. Më pas  anëtarët e redaksisë  paraqitën mendimet e tyre përkitazi mbi artikujt  e publikuar në revistë, duke nxjerr në pah peshën dhe vlerat që përçojnë këto shkrime te lexuesi dhe opinioni i gjerë, si dhe u bisedua edhe për pamjen vizuale e strukturore që kanë pasur numrat e kaluar. Numri i ardhshëm pritet që të botohet shumë shpejt.Kjo është mbledhjja e fundit e kësaj redaksie në këtë përbërje.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin në detyrë të Partisë Demokratike të Kosovës, z. Enver Hoxhaj

Prishtinë, 12 prill 2021 Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim …