5 shtator 2018
Sot, u mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”, në të cilën u analizuan numrat 342 dhe 343. Mbledhjen e hapi kryeredaktori i revistës dr. Ajni Sinani, i cili  fillimisht uroi anëtarët e redaksisë për punën dhe angazhimin që po shfaqin, duke theksuar se edhe më duhet shtuar angazhimin dhe përkushtimin ndaj artikujve që revista Dituria islame të dalë sa më mirë dhe sa më profesionale.

Nga ana tjetër anëtarët e redaksisë gjatë kësaj mbledhje shfaqën mendimet, sugjerimet si dhe propozimet e tyre që kjo revistë të begatohet edhe më shumë dhe të vazhdoj me trendët bashkëkohore të zhvillimit dhe të komunikimit sa më mirë me opinionin.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim zëvendëskryetarin e DIJANET-it të Turqisë, z. Kadir Dinç

Prishtinë, më 22 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…