U mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Prishtinë, 21 maj 2019

Sot, u mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”, në të cilën u analizuan numrat 340 dhe 341. Mbledhjen e hapi kryeredaktori i revistës dr. Ajni Sinani, i cili uroi ata për muajin e bekuar të Ramazanit, duke lutur Zotin për pranim të gjitha ibadeteve.

Më pas ai shprehu falënderime për anëtarët e redaksisë, si dhe çmoi punën dhe angazhimin e secilit anëtar të redaksisë që kjo revistë të dalë sa më cilësore dhe të jetë sa më shpejt në duart e lexuesve.

Më pas, anëtarët e redaksisë shfaqën mendimet, sugjerimet si dhe propozimet e tyre që kjo revistë të begatohet edhe më shumë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…