U mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Prishtinë, 15 dhjetor 2020

Redaksia e revistës fetare, shkencore e kulturore “Dituria islame” sot mbajti mbledhjen e radhës, në të cilën u diskutuan dhe u analizuan dy numrat e fundit të revistës 359-360. Të pranishëm në këtë mbledhje ishin kryeredaktori i revistës, dr. Ajni Sinani, sekretari i redaksisë, dr. Rexhep Suma, anëtarët e redaksisë, prof. Sabri Bajgora,mr. Ramadan Shkodra, dr.Fahrush Rexhepi, dr. Orhan Bislimaj, dr. Faruk Sinani, mr. Muzaqete Kosumi, PHD (c) Besir Neziri si dhe mr. Driton Arifi.

Në fjalën e hapjes, kryeredaktori Sinani, prezantoi rendin e ditës dhe shfaqi bindjen dhe vlerësimin e përgjithshëm të artikujve të publikuar, me theksin e veçantë çmoi prurjet cilësore të këtyre dy numrave të fundit. Ai po ashtu gjatë fjalës së tij falënderoi për angazhimin dhe punën konstruktive të anëtarëve të redaksisë që kanë dhënë deri më tani. Më pas anëtarët e redaksisë paraqitën mendimet e tyre përkitazi mbi artikujt e publikuar në revistë, duke nxjerr në pah peshën dhe vlerat që përçojnë këto shkrime te lexuesi dhe opinioni i gjerë, si dhe u bisedua edhe për pamjen vizuale e strukturore që kanë pasur numrat e kaluar.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori i Diasporës Ekrem ef. Siminca priti në takim imamin Xhelal Kaloshi

Prishtinë, 15 janar 2021 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, …