Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Prishtinë, 7 maj 2024

Shpall:

  1. TENDER PËR BOTIMIN LIBRIT: Institucionet islame dhe imamët e Krajës 

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e librit:

Tirazhi: 300 copë
Formati: A/5
Vëllimi: 424 faqe (bardh e zi,)
Letra: 80 gr. vuliminoze
Kopertina: E fortë – kolor
Plastifikim: mat

Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK

Afati i për paraqitjen e ofertave 7 ditë nga dita e publikimit në web faqen zyrtare të BIRK-u  (13 maj  2024).

Afati për shtyp: 8 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë
Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.
Ofertat e mbyllur dorëzohet në Kryesinë e BIK çdo ditë pune nga ora 08-15.

  • Telegram ngushëllimi

    KRYESISË SË XHAMISË “BALKAN” – MINHEN, GJERMANI
 TELEGRAM NGUSHËLLIMI “Të Allahut jemi dhe…
  • Konkurs

    Datë: 10 maj 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren shpallë: KONKURS Për plotësimin …
  • Konkurs

    Prishtinë, 10 maj 2024 Za popunjavanje radnog mjesta: Imam, hatib i mualim u džamiji džema…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Telegram ngushëllimi

KRYESISË SË XHAMISË “BALKAN” – MINHEN, GJERMANI
 TELEGRAM NGUSHËLLIMI “Të Allahut jemi dhe…