Prishtinë, 4 dhjetor 2023

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpall: TENDER PËR BOTIMIN: 

I. TAKVIMIT për vitin 2024

(pjesa tematike)

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e TAKVIMIT:

Tirazhi: ​​​​2.000 copë

Formati:​​​​ A/5

Vëllimi:​​​​ 206 faqe

Letra: ​​​​​e bardhë 80 gr. m2

Kopertina:​​​​ Konzdrukt 250 gr m2 (plastifikim mat)

Afati i shtypit:​​​ 5 ditë

II. TAKVIMIT  për vitin 2024

(pjesa kalendarike)

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e pjesës kalendarike të Takvimit:

Tirazhi:​​​​ 18.000 copë

Formati: A.6

Vëllimi:​​​​ 32 faqe + kopertina

Letra: ​​​​​Konzdrukt 90 gr. mat

Kopertina:​​​ Kolor-Konzdukt 250 gr. e plastifikuar

Lidhja: ​​​​​Qepje me tel

Afati i shtypit: ​​​5 ditë

– Afati i për paraqitjen e ofertave 3 ditë nga dita e publikimit në web faqen zyrtare të BIRK-ut (4 dhjetor 2023).

– Afati për shtyp: 5 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë

– Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.

– Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK

-Ofertat e mbyllur dorëzohet në Kryesinë e BIK çdo ditë pune nga ora 08-15.

Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Ka ndërruar jetë haxhi Muharrem Gashi

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!”Njoftojmë besimtarët dhe opinionin e gjerë se …