Telegram urimi

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, përmes një telegram urimi, ka uruar zgjedhjen e hfz. Shaqir ef. Fetahut në krye të Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë së Veriut. Me këtë rast, Myftiu Tërnava i uroi hfz. Shaqir efendiut punë të mbarë dhe të suksesshme në udhëheqjen e këtij institucioni, duke shprehur gatishmërinë e tij dhe të institucionit që ai drejton, që edhe më tej të vazhdojë bashkëpunimi i shkëlqyer në të mirë të besimtarëve, vendeve dhe shteteve tona.

Letër Urimi

Reis ulema, Hfz. Shaqir ef. Fetahu

Selamun alejkum,

I nderuari vëlla Hfz. Shaqir efendi!

Më lejoni që në emrin tim, në emër të institucioneve të Bashkësisë Islame dhe në emrin e besimtarëve myslimanë të Kosovës, t’ju përgëzoj e t’ju uroj me rastin e zgjedhjes suaj në krye të Institucionit më të lartë islam në Republikën e Maqedonisë së Veriut- RIJASET-it të BFI-së.

Me këtë rast ju lutem pranoni urimet dhe përgëzimet tona më të ngrohta e më të sinqerta, i bindur se me ndihmën e të Madhit Allah do të bëni më të mirën për Bashkësinë Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, institucioneve dhe strukturave të saj, dhe të besimtarëve myslimanë.

I nderuar Reis, edhe njëherë shpreh gatishmërinë e Bashkësisë Islame të Kosovës  dhe timen që të  vazhdojmë bashkëpunimin e shkëlqyer të dy bashkësive tona simotra në të mirë të besimtarëve tanë, vendeve dhe shteteve tona.

Duke ju uruar e përgëzuar, lus Zotin Fuqiplotë që të t’ju japë shëndet, mbarësi e suksese në misionin tuaj sa të rëndësishëm e fisnik!

Me shpresë që së shpejti t’ju takoj, ju përshëndes me selam

Me respekt,

K R Y E T A R I

 Myftiu Naim ef. Tërnava

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin në detyrë të Partisë Demokratike të Kosovës, z. Enver Hoxhaj

Prishtinë, 12 prill 2021 Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim …