Me rastin e kalimit në amshim të dr. Rexhep Bojës, në adresë të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës gjegjësisht Myftiut të Kosovës Naim ef. Tënava ka arritur telegram ngushllimi nga Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë Veriut, Reisul ulema H. hfz. Shaqir Fetai.
Me këtë rast ai Kryetari Fetai në emër të institucione të BFI të Maqedonisë së Veriut dhe në emrin e tij personal shpreh ngushëllimet tona më të përzemërta fillimisht Kryesisë së BIK-ut dhe përmes Juve familjarëve të rahmetlisë dhe të gjithë besimtarëve të Kosovës të cilëve Dr. Rexhep Boja u shërbeu gjatë gjithë jetës si Kryemufti i BIK-ut, profesor në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë, udhëheqës u respektuar fetar dhe ambasador i Republikës së Kosovës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi kryetarët e këshillave të BI-së

Prishtinë, më 29 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…